2015. április 24., péntek

Új vezetőség új stilus!

Erről az új stílusról kérdeztük Keizer Róbert urat a Kolozs megyei MPP elnökét:
- Tisztelt elnök úr a megyei Választmány tevékenységét mennyire fogja változtatni az új kolozsvári Elnökség? 
- A kolozsvári MPP elnökség szinte mindegyik tagja kicserélődött. Viszont az új vezetésben sok olyan tag van, akik régen is komoly tevékenységet folytatott, amiért csak  stílusváltást fogunk érezni, a munka tömege semmiképpen sem változik!
- A Gazdasági és Vidékfejlesztési Szakosztályból sokan kerültek a vezetőségbe, miért volt erre szükség?
- Mint már ismert, hogy a gazdasági téren kell az erdélyieket - főleg a fiatalokat - megerősíteni, Ezt pedig csak akkor tudja a politikum megtenni ha az új munkahelyeket megteremtő befektetőknél lobbizna. Az új kolozsvári elnökségbe került tagjaink közül szinte mindegyik bizonyított s ezért megérdemelten lettek beválasztva az új csapatba. Az csak egybeesés, hogy ezek közül többen is a GVSzben is tevékenykedtek- tevékenykednek!
- A megyei Választmányba is lesznek változások?
- Erről még korai beszélni, de akik normán felül nem teljesítettek, azoknak nincs is nagy reménységük, hogy továbbra is az Elnökségben csak diszelegnek. Ha az eltervezett munka és a megvalósított dolgok "találkoznak" akkor elmondhatja magáról az elnökségi tagok, hogy megérdemlik, hogy újraválasszák!
- A szóbeszéd mondja, hogy újabb tisztségviselőtől váltak volna meg, megtudja erősíteni?
- Igen, a széki tanácsból az egyik polgári tanácsos - a külföldre való távozása miatt - beadta a felmondását! Igy a helyi polgári vezetéssel közös elhatározás alapján - a választási lista következő tagját - a Dániel úrat neveztük ki  új tanácstagnak. Ennyi!
- Milyen tervekről tudna most szólni?
- Már köztudott, hogy mi nem szoktunk előre beszélni, azokról a dolgokról, amiket elterveztünk, hanem csak a megvalósításokról adunk számot! De hogy ne utasítsam el teljességében a kérdését, elmondhatom azt, hogy Kolozs megyében az MPP-nek a tanácsosok mellett van egy alpolgármestere, akinek a tevékenysége sokrétűen tükrözi, hogy sikeresen fejlesztettük a bázisainkat. Ugyanitt emliteném meg a civil szervezetekkel kialakított kapcsolatokat is! A hajdani megyei elnökünk a Csép Sándor által elindított ÁLDÁS NÉPESSÉG Egyesület, a Méltó Élet Egyesület, valamint a gazda egyesületeket említeném meg, akik partneri kapcsolatokat alakitottak ki a helyi és a megyei szinten is. 
- Köszönöm a beszélgetést!
- Köszönöm a lehetőséget!
lejegyezte: GBI