2018. április 11., szerda

A Jobbik elnöksége Morvai Krisztinát visszahívta volna az EP-képviselői tisztségéből

Vannak olyanok is Jobbik elnöségében akik az utóbbi időben nem éltek volna Magyarországon? Mett ha nem ,akkor inkább rosszindulattal lehetne egyenlő a mostani határozatuk, hiszen az európai EP-képviselőjük semmi képpen sem a pártalakulata ellen szólalt fel, hanem megnevezte azt akire gondolt. Ha egy elnök aki elveszíti a szavazóinak a többségét rosz határozatai miatt, akkor az Ő hibáit nem kellene másnak a nyakába varnia az elnökségi tagoknak, de vélhetően még most is az ujja köré tekeri őket a lemondott vezető. Z.S.
Domokos Erika, 2018. április 11. 
A Jobbik országos választmányának küldöttei tegnapi ülésükön egyhangúlag felszólították a párt országos vezetését, hogy hívja vissza európai parlamenti mandátumából Morvai Krisztinát, amelyet a Jobbik elnöksége a mai ülésén ellenszavazat nélkül meg is szavazott - közölte szerdán a Jobbik országos elnöksége.
Morvai Krisztina a Jobbik listájáról szerzett képviselői mandátumot az Európai Parlamentben. Régóta intenzív kampányt folytat az őt delegáló párt ellen éppen olyan hazugságokkal és rágalmakkal, amelyeket a Fidesz és propagandasajtója zúdított az elmúlt időszakban a Jobbikra. Jelentős segítséget nyújtott a választási csalásoktól sem visszariadó, diktatúrát építő Fidesz hatalomellenban tartásában, amely egy egykori jogvédőtől szégyen - írta közleményében a párt.