2018. április 10., kedd

MPP elnökségének a közleménye

A Magyar Polgári Párt Országos Elnöksége az április 8-i anyaországi országgyűlési választásokat a demokrácia győzelmeként, a választói akarat maradéktalan érvényesüléseként értékeli. 
Az igen magas részvétel, valamint a kormánypártok elsöprő győzelme egyértelműen igazolta a 2010-ben újrakezdődött ország és nemzetépítő munka sikerét, annak az iránynak a helyességét, melyet az elmúlt nyolc esztendőben Magyarország nemzeti kormányai követtek.
A Magyar Polgári Párt köszönetét fejezi ki azért, hogy aktívan közreműködhetett az erdélyi külhoni magyar állampolgárok regisztrációjának, illetve a szavazáson való részvételük segítésében. 
Úgy értékeljük, az erdélyi, székelyföldi magyarság ismételten megmutatta, a nemzet életének sorsdöntő pillanataiban bátran és felelősen tud kiállni és dönteni. 
Köszönet ezért minden erdélyi, székelyföldi szavazópolgárnak!
Gratulálunk Orbán Viktor miniszterelnök úrnak és a győztes FIDESZ-KDNP pártszövetségnek a választásokon elért rendkívüli eredményhez. Isten áldását kérjük további munkájukra a Kárpát-medencei magyarság megerősödése, felemelkedésének szolgálatában.
Marosvásárhely, 2018. április 9. 
Biró Zsolt elnök