2018. április 10., kedd

Tavaszi vásár Aradon április 19–22. között

Ferenczi Arnold Arad 2018. április 09., 
JövÅ‘ csütörtökön nyílik a Tavaszi vásárÁprilis 19–22. között szervezi meg immár ötödik alkalommal az Arad Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara a Tavaszi vásárt az Expó Kiállítási Komplexumban. Az előző évekhez képest, Gheorghe Seculici, a Kamara elnöke úgy véli, hogy idén több mint 10 000 személy látogat el a rendezvényre.
A rendezvény csütörtöktől vasárnapig látogatható és több témakört, területet ölel fel – nemcsak belső- és külső lakberendezési cikkekkel és virágokkal, illetve kerti- és szobanövényekkel, hanem a kicsiknek és nagyoknak egyaránt pónilovas játszótérrel és alkotóműhelyekkel (workshop), valamint szabadtéri helyi és vidéki utcai ételek (street food) bő választékával (bográcsgulyás, roston sült ételek, hamburgerek és pizzák) várják a látogatókat, akik idén számos Arad megyei borász termékét is megkóstolhatják a vásáron.
A vásárról a www.targulprimaverii.ro holnapon, illetve a 0257-280-800-ás és a 0728-280-286-os telefonszámokon szerezhetnek még több információt. Kapcsolattartó személy: Vlad Cherchezan (vlad.cherchezan@ccia-arad.ro).