2018. június 26., kedd

Ami jár, az jár !

Amit előrelátunk, az most be is következett. Nem is olyan rég Tiszacsegén járva elfogyasztottunk egy jó kávét és finom csukrászsüteményeket. a Reni Cukrászdába, amelynek szerintünk igencsak hiánypótló szerepe van.
Az ifjúságnak nem igen volt hol találkoznia, ha nem akartak valamilyen "lebújba" menni.
Már akkor,amikor először jártunk ott, kellemes meglepetés volt számunkra, hogy volt valaki, aki "merészelt" egy cukrászdát nyitni,  hiszen egy kisváros nem igen lehet egész enélkül.
A tulajdonosnővel beszélgetve megéreztük, hogy sokra többre képes mint egy kicsiny helységben meghúzódó csukrászdát müködtessen. 
Lám, rövíd idő elteltével már egy imponáns épületbe költöztette a cukrászdát, amely a város központ fényévé vált, immár. 
Tevékenységeit is kibővitette és nemcsak süteményeket, hanem finom melegételt is felszolgál igy aki megéhezik nyugodtan bemehet és gyorsan elolthatja szomját és éhségét is.
Igaz, szeszesitalt nem szolgálnak fel, de hát az elegáns és izlésesen feszerelt épületben felüdülhet az, aki betér ide.
Hosszasan elbeszélgettünk a tulajdonosnővel Kovács Istvánné Renátával  és kedves férjével s ők boldogan mesélték, hogy a bátoritásunk sokat jelentett számukra. Reni asszonyság nekünk is szögezte az általunk megfogalmazott: "Ne hagyd magad, Reni" és a szeme fényesen csillogott és boldogan mosolygott, pedig saját bevallása szerint elég kevesett sikerült pihennie, mert az új helyzet sokkal több munkát is igényelt és alig marad annyi idejük, hogy kipihenhessék magukat.
Mi viszont azt láttuk, hogy a munkájuknak eredménye van, mert sokkal többen keresik fel a cukrászdát és a forgalom is megnővekedett.
A termékskála is megsokszorozódott, amiért mindenkinek, aki arra jár ajánljuk, hogy térjenek be mert nem fogják megbánni. A Reni Cukrászda vetekedik a nagyvárosok termékskálájával és elegáns kiszolgálásban! Mindenkit szerettettel várnak és a saját készítésű sütikkel és fagyival.szivesen kiszolgálnak.
Ha nagyobb számú vendégsereg jelentkezne abban az esetben is helyt tudnak biztosítani, hiszen az épület nem helyszűkes és jól osztottan tagolt, amiért nagyobb rendezvények is megtarthatók, hiszen a környéken konferenciaterem nem igen létezik igy a konferenciaszervezőknek is ajánljuk az egységet. Érdekességnek számit, hogy a pult melletti kisablakon is kitudják szolgálni a fogyasztókat és az a pár asztal, amiket a szabad ég alatt helyeztek el külön varázst kölcsönöz a Reni Cukinak. Ha még egy pár napernyőre is tellne akkor igazán kellemes lehet a szabadtéri vagy nyárikerti fogyasztást kedvelő vendégeknek. 
A Reni cukrászda és kávézó cime pedig Tiszacsege Fő út 53.