2018. július 11., szerda

Diadalmaskodtak az egri önkéntes tűzoltók

 Bede Emőke
Szerdán a Daniel Prodan Stadion adott otthont az önkéntes lánglovagok versenyének, melyen nem csak a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének szárnyai alatt működő önkéntesek mérték össze tudásukat, hanem a magánszektorban tevékenykedő csapatok is.
A megmérettetésen nyolc ISU-hoz tartozó önkéntes csapat képviseltette magát, a magánszférából pedig öt csapat állt rajtvonalhoz. A versenyzőket nem csak a nyári nap, de a versenyszellem is fűtotte, így az összecsapás igazán jó hangulatú és izgalmas volt.
A nap végére kialakult a végső sorrend. A Szatmár megyei települések csapatai közül Egri győzedelmeskedett, második helyen pedig a sárköziek végeztek. A dobogó harmadik fokára a királydaróci csapat állhatott. A magánszektor legjobbja az Unio csapata lett, második helyen az Electrolux Románia csapata végzett, a harmadik helyre pedig a Polipol csapata küzdötte be magát. Az első helyen végzett csapatokra további izgalmak várnak, ugyanis részt vehetnek a megyeközi szakaszon, melyet júliusban szerveznek meg Temesváron.
H