2018. július 4., szerda

Magyar válogatott labdarúgót igazolt a kolozsvári CFR!

http://mandiner.hu/cikk/20180704_magyar_valogatott_labdarugot_igazolt_a_kolozsvari_cfr
2018. július 4. 
A 25 éves Lang Ádám, aki eddig huszonkétszer ölthette magára a magyar címeres mezt, a francia másodosztályból érkezik a Gépész utcai bajnokcsapathoz.
Az épp Lengyelországban edzőtáborozó kolozsvári focicsapat egyelőre kizárólag válogatott légiósokat igazolt a nyáron. Korábban a horvát nemzeti tizenegyben is bemutatkozó Mate Maleš érkezését jelentették be, most pedig a veszprémi Lang Ádám rázott kezet a klub illetékeseivel a Kolozsvári CFR hivatalos honlapja szerint – írja a Főtér.
Lang korábban a Veszprémben, Győrben, a Videotonnál, a francia Dijonnál és a Nancy csapatánál is megfordult. 2016-ban Székesfehérvárról igazolt a franciaországi Dijonba, az elmúlt szezonban tavasszal a másodosztályú Nancynál rúgta a bőrt, kölcsönben, 14 alkalommal kapott lehetőséget.
A CFR egyébként a támadósorát is erősítette a héten, szintén egy válogatott játékossal: a következő szezontól a kameruni Afrika-bajnok Robert Ndip Tambe is a Gépész utcában folytatja. Szerdán az is kiderült, hogy Cristian Manea, a román válogatott 20 éves jobbhátvédje is Kolozsváron marad a következő idényben