2018. augusztus 2., csütörtök

A migránssimogató Zöldek szerint Seehofer megágyaz a rasszizmusnak

Bertha László 2018. augusztus 1. 
A világ legrégibb és legidiótább zöldpártjának frakcióvezetője, Katrin Göring-Eckardt ismét kitett magáért.
A Zöldek szövetségi parlamenti (Bundestag) képviselőcsoportjának vezetője, Katrin Göring-Eckardt a ZDF műsorában azzal vádolta meg a CSU elnökét, Horst Seehofer belügyminisztert, hogy hozzájárul az idegengyűlölethez Németországban.
Göring-Eckardt mindezt azzal indokolta, hogy Seehofer többször is kijelentette már a múltban, hogy „az iszlám nem tartozik Németországhoz”. A baloldali politikus szerint emiatt sokan vélhetik úgy, hogy a muszlimok sem tartoznak Németországhoz, ami „természetesen táptalaj a rasszizmusnak.”

Katrin Göring-EckardtFotó: AFP

A 888.hu olvasóinak talán nem kell részletesen bemutatnunk a Zöldek frakcióvezetőjét, aki számos alkalommal tett már tanúbizonyságot ’68-as idiotizmusáról és saját hazájának semmibevételéről.
Katrin Göring-Eckardt bevándorláspárti politikusként többek között úgy véli, hogy a németek hálásak lehetnek a muszlimoknak, hiszen unalmas lenne nélkülük az élet.
Természetesen az iszlám Németországhoz tartozik, és természetesen a muszlimok is Németországhoz tartoznak. És azt hiszem, nagyon boldogok lehetünk emiatt” – fejtette ki magasröptű gondolatait tavaly szeptemberben, de korábban arra is volt példa, hogy egyenesen „ajándéknak” nevezte a migránsok érkezését Németország számára, mivel így szerinte vallásosabbá, sokszínűbbé és fiatalabbá válik az ország.