2018. augusztus 2., csütörtök

Gyáván megfutamodott a nácizó Kocsis-Cake Olivio a 888 kérdései elől

Sümeghi Lóránt 2018. augusztus 1.
A Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio úgy tűnik, csak a Magyarországot lejáratni akaró, migránssimogató balliberális médiában érzi magát bátornak.
Történt ugyanis, hogy Magyarország bevándorláspolitikája kapcsán Kocsis-Cake hatalmas mellénnyel kezdett el hitlerezni, nácizni és a magyarországi kisebbségek deportálásáról szónokolni a nyilvánvalóan lejárató szándékkal megáldott brit BBC-nek.
Az, hogy a műsor szerkesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy a Magyar Gárdát, a Mi Hazánk Mozgalmat, Toroczkait és a szkinhed pólókat összemossák a határvédelem és a tömeges bevándorlás kérdésével, nem okozott meglepetést, egy fake news-gyár erre képes, többre nem. 
Azonban a felvételen a Kocsis-Cake Olivio által elmondott brutális hazugságokra és válogatott hülyeségekre már érdemes kitérnünk, hiszen ez a derék politikus mégiscsak országgyűlési képviselő, aki kifelé – sajnos – Magyarországot és a magyar embereket is képviseli. 
De mit is mondott Kocsis-Cake Olivio Magyarországról és a magyar bevándorláspolitikáról?

Szó szerint azt, hogy "történész vagyok és [eddig] nem értettem, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, hogyan tudott Hitler teljes kontrollra szert tenni. De most kezdem megérteni." Majd később hangsúlyozta, hogy azt gondolom, hogy a kisebbségek, kiváltképpen a romák ellen nagymértékű a diszkrimináció. Félő, hogy ugyanaz fog megtörténni [itthon], mint ami 1930-ban történt Németországban."
Tehát az Országgyűlés első olyan képviselője, aki szemmel láthatóan kevert örökséggel lett megáldva, azt gondolja, hogy Magyarországon már csak idő kérdése, és hamarosan marhavagonokba lesznek pakolva a honi kisebbségek?
Ráadásul mekkora idiótának kell lennie Kocsis-Cake Oliviónak, hogy a nemrégiben Izraelbe látogató és a zsidók védelmét hangsúlyozó Orbán Viktort egy lapon emlegesse Adolf Hitlerrel és az 1930-as évekbeli németországi viszonyokkal?
Mivel rég hallottunk ilyen hitvány, alacsony szintű liberális politizálást, kíváncsiak voltunk Kocsis-Cake reakciójára, hogy ezeket a sorokat tényleg komolyan mondja, vagy csak nem beszél elég jól angolul. Kérdéseinket el is küldtük neki tegnap, azonban Kocsis-Cake nagy bátorsága úgy tűnik hamar elszállt, cikkünk megjelenéséig reagálni sem mert a 888.hu megkeresésére.
A Párbeszéd politikusának küldött levelünkben az alábbi kérdések fogtak ki Kocsis-Cake Olivio intellektusán:
Mivel tudja alátámasztani a nemrég Izraelbe látogató és a magyarországi zsidóság védelmezését hangsúlyozó Orbán Viktor és az Ön által emlegetett '30-as évekbeli, németországi események között felállított párhuzamát?
Miért érzi szükségét annak, hogy 2018-ban Adolf Hitlerről és a kisebbségek akkori, szisztematikus likvidálásáról beszéljen Magyarország kapcsán?
Kérem fejtse ki bővebben – akár konkrét esetet is megjelölve –, hogy a magyarországi kisebbségeket mikor fenyegette 2010 óta bármikor is olyan veszély, amely deportálást vagy haláltáborokba történő szállítást foglalt magába?
Végezetül: nem tart attól, hogy az efféle, a tényeket szándékosan összemosó retorikájával megbántja azokat a magyar embereket és családokat, akik a holokausztban érintettek voltak?
Természetesen, ha a nácizó Kocsis-Cake mégis összeszedi magát és reagál, annak közlésével nem maradunk adósok.