2018. augusztus 3., péntek

Hova tűnt a TV2?

2018-08-03
Óriási felháborodást okozott az előfizetők körében, hogy az RCS&RDS kábelszolgáltató csomagjaiból péntek délutántól váratlanul kikerült a TV2 csatorna.
Először mindenki azt hitte, hogy apró hibáról van szó, amit a csatornák automatikus újrakeresésével helyre lehet hozni, aztán amikor ez mégsem működött, az előfizetők a szolgáltató ügyfélszolgálatát kezdték el hívogatni, de szerkesztőségünkben is égett a telefonvonal, és a szatmáriak tőlünk szerették volna tudni ennek az okát. Suta János mérnök, a cég szatmári kirendeltségének kereskedelmi igazgatója arról értesítette szerkesztőségünket, hogy nem tudnak részleteket a döntés okáról, nagy valószínűség szerint a jogdíj emelése vezetett ide.
Hozzászólás
Igaz,az RDS-RCS fentartja maganak a jogot a csomagban levo csatornak megvaltoztatasara,de amikor en szerzodest kotottem veluk azert veluk es azert azt a csomagot vettem meg mert azok a programok voltak benne amiket nezni szerettem volna,most hogy ez megvaltozott en meg fentartom magamnak a jogot hogy ne akarjam ezt a csomagot,nem vagyok hajlando egy olyan valamiert fizetni ami mar nem elegiti ki az igenyeimet. Pont.