2018. augusztus 5., vasárnap

Újabb kivégzéseket hajtott végre a ISISStatul Islamic a decapitat un ostatic de 19 ani răpit în provincia siriană SuwaydaNem tudja abba hagyni, de meglehet nem is akarja abbahagyni a vérengző ISIS. Meg nem erősitett hiradásokből kiderül, hogy nem csak a képen látható 19 éves fiút hanem még 30 embert végeztek ki, megtorlásként Alah nevében.
A nyugati államok pedig továbbra is szeretnék az olcsó munkaerőnek hitt embertömegeket befogadni, sőt a minap a román Teodorovici követelte, hogy akülföldi munkavállalókat ne büntessék plusz adókkal. 
Mintha, attól megjönne a hazai népeknek a munkakedve ha bejönnek a muzulmánok vagy az amúgysem munkakedvelő afrikaiak.
A Teodorovici azt is megszellőztette, hogy eddig 10 millió román munkaválalló dolgozik külföldön, vagyis ennyien küldik haza családjunknak a sok eurót, aminek következtében a statisztkai intézetnek sikerült 7 %-os gazdasági növekedést kimutatnia.
A roma közösségekben élő sajáttörvénykezést sem tudta a hazai vezetőség megszüntetnie, akkor hogy fogja a saria törvényét elkerülni?
A fiataljaink elvándorolnának s ennek egyik következménye az, hogy ha külföldön családot alapitanak, akkor házat vesznek, iskolákat, templomot épitenek, parlamenti képviselőt választanak azaz egyszerően csak "kintragadnak"...
A statisztikai adatok szerint 19 milliónyi a hazai lakosságiszám, azaz abból 9 millió él Romániában. Igy a magyarajkúak 1,2 milliónyi száma sokkal több mint  7 %, mondhatni, hogy a duplája azaz 15-20 %-nyi voksa lehetne a magyar pártoknak, ami jócskán megemeli annak a lehetőségét, hogy megvastagodjon a mérlegszára és minden román párt kivánja az együttműködést.
Az iszlám pedig el fog követni mindent, hogy ő is megerősitse a jelenlétét!
Kell-e ez nekünk? HZ